Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/6480
Название: | Застосування інформаційних технологій для аналізу організації праці на підприємствах харчування |
Авторы: | Кір’яков, Ю. К. Тімофєєва, О. М. |
Ключевые слова: | аналіз витрат робочого часу;фотографія робочого часу;продуктивность праці;автоматизація процесів;інформаційні технології;підприємства харчування |
Дата публикации: | 2010 |
Издательство: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Библиографическое описание: | Кір’яков Ю. К., Тімофєєва О. М. Застосування інформаційних технологій для аналізу організації праці на підприємствах харчування. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 2(12). C. 489-495. |
Краткий осмотр (реферат): | Розроблено програму, що забезпечує аналіз витрат робочого часу.
Дана програма дозволить автоматизувати процес фотографії робочого часу
і оперативно запланувати заходи щодо підвищення ефективності
продуктивності праці. The software for analyzing the expense of work hours is developed. The software will enables to automatize the work day picturing and will enable to quickly plan the steps to increasing the efficiency of labour productivity. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6480 |
Располагается в коллекциях: | Випуск 2 (12) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2010_2_82.pdf | 274.41 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.