Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6460
Назва: Температурна залежність теплоємності води
Автори: Малафаєв, М. Т.
Ключові слова: теплоємність води;коливальні лібраційні ступені;аномалії теплоємності;температурна залежність
Дата публікації: 2010
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Малафаєв М. Т. Температурна залежність теплоємності води. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 2(12). C. 459-462.
Короткий огляд (реферат): Показано, що аномалії теплоємності води зумовлені кооперативними коливаннями молекул і великим числом коливальних лібраційних ступеней свободи її молекул.
It's depicted that the aperiodicities of heat capacity are caused by collectivized librational vibrations of water molecules and their multiple librational degrees of freedom.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6460
Розташовується у зібраннях:Випуск 2 (12)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Pt_2010_2_77.pdf158.52 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.