Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/6460
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorМалафаєв, М. Т.-
dc.date.accessioned2022-09-07T19:11:25Z-
dc.date.available2022-09-07T19:11:25Z-
dc.date.issued2010-
dc.identifier.citationМалафаєв М. Т. Температурна залежність теплоємності води. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 2(12). C. 459-462.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6460-
dc.description.abstractПоказано, що аномалії теплоємності води зумовлені кооперативними коливаннями молекул і великим числом коливальних лібраційних ступеней свободи її молекул.uk_UA
dc.description.abstractIt's depicted that the aperiodicities of heat capacity are caused by collectivized librational vibrations of water molecules and their multiple librational degrees of freedom.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectтеплоємність водиuk_UA
dc.subjectколивальні лібраційні ступеніuk_UA
dc.subjectаномалії теплоємностіuk_UA
dc.subjectтемпературна залежністьuk_UA
dc.titleТемпературна залежність теплоємності водиuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 2 (12)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2010_2_77.pdf158.52 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.