Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6458
Название: Дослідження хімічного складу та біологічної цінності молочного напівфабрикату з використанням екстракту кореня солодки
Авторы: Гніцевич, В. А.
Вольнова, Н. В.
Ключевые слова: екстракт кореня солодки;знежирене молоко;напівфабрикати молочні
Дата публикации: 2010
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Гніцевич В. А., Вольнова Н. В. Дослідження хімічного складу та біологічної цінності молочного напівфабрикату з використанням екстракту кореня солодки. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 2(12). C. 447-452.
Краткий осмотр (реферат): Наведено результати досліджень хімічного складу та біологічної цінності напівфабрикату на основі знежиреного молока з використанням екстракту кореня солодки.
In the article the results of researches are resulted on the study of chemical composition and biological value of multifunction intermediate product on the basis of fat free milk with the use of extract of root of solodka.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6458
Располагается в коллекциях:Випуск 2 (12)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Pt_2010_2_75.pdf178.69 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.