Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6458
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorГніцевич, В. А.-
dc.contributor.authorВольнова, Н. В.-
dc.date.accessioned2022-09-07T18:57:36Z-
dc.date.available2022-09-07T18:57:36Z-
dc.date.issued2010-
dc.identifier.citationГніцевич В. А., Вольнова Н. В. Дослідження хімічного складу та біологічної цінності молочного напівфабрикату з використанням екстракту кореня солодки. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 2(12). C. 447-452.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6458-
dc.description.abstractНаведено результати досліджень хімічного складу та біологічної цінності напівфабрикату на основі знежиреного молока з використанням екстракту кореня солодки.uk_UA
dc.description.abstractIn the article the results of researches are resulted on the study of chemical composition and biological value of multifunction intermediate product on the basis of fat free milk with the use of extract of root of solodka.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectекстракт кореня солодкиuk_UA
dc.subjectзнежирене молокоuk_UA
dc.subjectнапівфабрикати молочніuk_UA
dc.titleДослідження хімічного складу та біологічної цінності молочного напівфабрикату з використанням екстракту кореня солодкиuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 2 (12)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2010_2_75.pdf178.69 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.