Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6456
Назва: Дослідження якості продуктів методом функціонального аналізу властивостей
Автори: Колесник, Т. Л.
М’ячиков, О. В.
Ключові слова: якість яблук;продукти харчування;метод функціонального аналізу
Дата публікації: 2010
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Колесник Т. Л., М’ячиков О. В. Дослідження якості продуктів методом функціонального аналізу властивостей. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 2(12). C. 435-442.
Короткий огляд (реферат): Досліджено якість свіжих яблук методом функціонального аналізу властивостей. Доведено ефективність використання даного методу в товарознавстві для проведення експертизи і визначення якості продуктів.
Quality of fresh apples was investigated by the method of functional analysis of properties. Efficiency of the use of this method in the merchandizing for the expert and determination of quality of products is proved.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6456
Розташовується у зібраннях:Випуск 2 (12)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Pt_2010_2_73.pdf192.06 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.