Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6456
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКолесник, Т. Л.-
dc.contributor.authorМ’ячиков, О. В.-
dc.date.accessioned2022-09-07T18:33:57Z-
dc.date.available2022-09-07T18:33:57Z-
dc.date.issued2010-
dc.identifier.citationКолесник Т. Л., М’ячиков О. В. Дослідження якості продуктів методом функціонального аналізу властивостей. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 2(12). C. 435-442.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6456-
dc.description.abstractДосліджено якість свіжих яблук методом функціонального аналізу властивостей. Доведено ефективність використання даного методу в товарознавстві для проведення експертизи і визначення якості продуктів.uk_UA
dc.description.abstractQuality of fresh apples was investigated by the method of functional analysis of properties. Efficiency of the use of this method in the merchandizing for the expert and determination of quality of products is proved.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectякість яблукuk_UA
dc.subjectпродукти харчуванняuk_UA
dc.subjectметод функціонального аналізуuk_UA
dc.titleДослідження якості продуктів методом функціонального аналізу властивостейuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 2 (12)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2010_2_73.pdf192.06 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.