Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64551
Название: Актуальні аспекти формування якості риби Чорноморського басейну під час холодильного зберігання
Авторы: Одарченко, А. М.
Сподар, К. В.
Сергієнко, А. О.
Тіщенко, О. О.
Дата публикации: 2015
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Одарченко А. М., Сподар К. В., Сергієнко А. О., Тіщенко О. О. Актуальні аспекти формування якості риби Чорноморського басейну під час холодильного зберігання. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 травня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 322-323.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64551
Располагается в коллекциях:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2015_1_322-323.pdf105.37 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.