Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/6450
Title: | Адгезійні властивості сухих конфітюрів |
Authors: | Черевко, О. І. Маяк, В. І. Смілик, М. М. Постольнік, Д. В. Сардоров, А. М. |
Keywords: | конфітюр сухий;адгезійні властивості |
Issue Date: | 2010 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Черевко О. І., Маяк В. І., Смілик М. М., Постольнік Д. В., Сардоров А. М. Адгезійні властивості сухих конфітюрів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 2(12). C. 401-406. |
Abstract: | Досліджено адгезійні властивості сухих конфітюрів. Був
запропонований новий метод описання липкості харчових продуктів із
зазначеними властивостями. This paper investigated the adhesion properties of dry marmalade. I proposed a new method for describing food stickiness with this property. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6450 |
Appears in Collections: | Випуск 2 (12) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2010_2_67.pdf | 286.99 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.