Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/6450
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Черевко, О. І. | - |
dc.contributor.author | Маяк, В. І. | - |
dc.contributor.author | Смілик, М. М. | - |
dc.contributor.author | Постольнік, Д. В. | - |
dc.contributor.author | Сардоров, А. М. | - |
dc.date.accessioned | 2022-09-07T16:15:51Z | - |
dc.date.available | 2022-09-07T16:15:51Z | - |
dc.date.issued | 2010 | - |
dc.identifier.citation | Черевко О. І., Маяк В. І., Смілик М. М., Постольнік Д. В., Сардоров А. М. Адгезійні властивості сухих конфітюрів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 2(12). C. 401-406. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6450 | - |
dc.description.abstract | Досліджено адгезійні властивості сухих конфітюрів. Був запропонований новий метод описання липкості харчових продуктів із зазначеними властивостями. | uk_UA |
dc.description.abstract | This paper investigated the adhesion properties of dry marmalade. I proposed a new method for describing food stickiness with this property. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | конфітюр сухий | uk_UA |
dc.subject | адгезійні властивості | uk_UA |
dc.title | Адгезійні властивості сухих конфітюрів | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 2 (12) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2010_2_67.pdf | 286.99 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.