Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/6450
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЧеревко, О. І.-
dc.contributor.authorМаяк, В. І.-
dc.contributor.authorСмілик, М. М.-
dc.contributor.authorПостольнік, Д. В.-
dc.contributor.authorСардоров, А. М.-
dc.date.accessioned2022-09-07T16:15:51Z-
dc.date.available2022-09-07T16:15:51Z-
dc.date.issued2010-
dc.identifier.citationЧеревко О. І., Маяк В. І., Смілик М. М., Постольнік Д. В., Сардоров А. М. Адгезійні властивості сухих конфітюрів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 2(12). C. 401-406.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6450-
dc.description.abstractДосліджено адгезійні властивості сухих конфітюрів. Був запропонований новий метод описання липкості харчових продуктів із зазначеними властивостями.uk_UA
dc.description.abstractThis paper investigated the adhesion properties of dry marmalade. I proposed a new method for describing food stickiness with this property.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectконфітюр сухийuk_UA
dc.subjectадгезійні властивостіuk_UA
dc.titleАдгезійні властивості сухих конфітюрівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 2 (12)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2010_2_67.pdf286.99 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.