Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/6450
Название: | Адгезійні властивості сухих конфітюрів |
Авторы: | Черевко, О. І. Маяк, В. І. Смілик, М. М. Постольнік, Д. В. Сардоров, А. М. |
Ключевые слова: | конфітюр сухий;адгезійні властивості |
Дата публикации: | 2010 |
Издательство: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Библиографическое описание: | Черевко О. І., Маяк В. І., Смілик М. М., Постольнік Д. В., Сардоров А. М. Адгезійні властивості сухих конфітюрів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 2(12). C. 401-406. |
Краткий осмотр (реферат): | Досліджено адгезійні властивості сухих конфітюрів. Був
запропонований новий метод описання липкості харчових продуктів із
зазначеними властивостями. This paper investigated the adhesion properties of dry marmalade. I proposed a new method for describing food stickiness with this property. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6450 |
Располагается в коллекциях: | Випуск 2 (12) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2010_2_67.pdf | 286.99 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.