Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6450
Название: Адгезійні властивості сухих конфітюрів
Авторы: Черевко, О. І.
Маяк, В. І.
Смілик, М. М.
Постольнік, Д. В.
Сардоров, А. М.
Ключевые слова: конфітюр сухий;адгезійні властивості
Дата публикации: 2010
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Черевко О. І., Маяк В. І., Смілик М. М., Постольнік Д. В., Сардоров А. М. Адгезійні властивості сухих конфітюрів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 2(12). C. 401-406.
Краткий осмотр (реферат): Досліджено адгезійні властивості сухих конфітюрів. Був запропонований новий метод описання липкості харчових продуктів із зазначеними властивостями.
This paper investigated the adhesion properties of dry marmalade. I proposed a new method for describing food stickiness with this property.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6450
Располагается в коллекциях:Випуск 2 (12)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Pt_2010_2_67.pdf286.99 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.