Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64496
Назва: Перспективи використання методу екструзії з НВЧ-нагріванням для виробництва борошняних виробів
Автори: Михайлов, В. М.
Бабкіна, І. В.
Яцук, А. Л.
Дата публікації: 2015
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Михайлов В. М., Бабкіна І. В., Яцук А. Л. Перспективи використання методу екструзії з НВЧ-нагріванням для виробництва борошняних виробів. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 травня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 248-249.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64496
Розташовується у зібраннях:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2015_1_248-249.pdf124.15 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.