Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64496
Title: | Перспективи використання методу екструзії з НВЧ-нагріванням для виробництва борошняних виробів |
Authors: | Михайлов, В. М. Бабкіна, І. В. Яцук, А. Л. |
Issue Date: | 2015 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Михайлов В. М., Бабкіна І. В., Яцук А. Л. Перспективи використання методу екструзії з НВЧ-нагріванням для виробництва борошняних виробів. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 травня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 248-249. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64496 |
Appears in Collections: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2015_1_248-249.pdf | 124.15 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.