Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64496
Title: Перспективи використання методу екструзії з НВЧ-нагріванням для виробництва борошняних виробів
Authors: Михайлов, В. М.
Бабкіна, І. В.
Яцук, А. Л.
Issue Date: 2015
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Михайлов В. М., Бабкіна І. В., Яцук А. Л. Перспективи використання методу екструзії з НВЧ-нагріванням для виробництва борошняних виробів. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 травня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 248-249.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64496
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2015_1_248-249.pdf124.15 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.