Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64496
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Михайлов, В. М. | - |
dc.contributor.author | Бабкіна, І. В. | - |
dc.contributor.author | Яцук, А. Л. | - |
dc.date.accessioned | 2025-04-01T06:10:56Z | - |
dc.date.available | 2025-04-01T06:10:56Z | - |
dc.date.issued | 2015 | - |
dc.identifier.citation | Михайлов В. М., Бабкіна І. В., Яцук А. Л. Перспективи використання методу екструзії з НВЧ-нагріванням для виробництва борошняних виробів. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 травня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 248-249. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64496 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.title | Перспективи використання методу екструзії з НВЧ-нагріванням для виробництва борошняних виробів | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2015_1_248-249.pdf | 124.15 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.