Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64316
Назва: Дослідження функціонально-технологічних властивостей рецептурних компонентів для використання в технології СДП
Автори: Дейниченко, Г. В.
Золотухіна, І. В.
Федак, В. І.
Дата публікації: 2015
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Дейниченко Г. В., Золотухіна І. В., Федак В. І. Дослідження функціонально-технологічних властивостей рецептурних компонентів для використання в технології СДП. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 травня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 230-231.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64316
Розташовується у зібраннях:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2015_1_230-231.pdf117.01 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.