Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64316
Title: Дослідження функціонально-технологічних властивостей рецептурних компонентів для використання в технології СДП
Authors: Дейниченко, Г. В.
Золотухіна, І. В.
Федак, В. І.
Issue Date: 2015
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Дейниченко Г. В., Золотухіна І. В., Федак В. І. Дослідження функціонально-технологічних властивостей рецептурних компонентів для використання в технології СДП. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 травня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 230-231.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64316
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2015_1_230-231.pdf117.01 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.