Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64307
Назва: Нормативні документи на редьку мариновану, адаптовані до сучасних вимог
Автори: Шаніна, О. М.
Селютіна, Г. А.
Бєляєва, І. М.
Дата публікації: 2015
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Шаніна О. М., Селютіна Г. А., Бєляєва І. М. Нормативні документи на редьку мариновану, адаптовані до сучасних вимог. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 травня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 213-214.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64307
Розташовується у зібраннях:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2015_1_213-214.pdf107.38 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.