Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64307
Название: Нормативні документи на редьку мариновану, адаптовані до сучасних вимог
Авторы: Шаніна, О. М.
Селютіна, Г. А.
Бєляєва, І. М.
Дата публикации: 2015
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Шаніна О. М., Селютіна Г. А., Бєляєва І. М. Нормативні документи на редьку мариновану, адаптовані до сучасних вимог. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 травня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 213-214.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64307
Располагается в коллекциях:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2015_1_213-214.pdf107.38 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.