Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64307
Title: Нормативні документи на редьку мариновану, адаптовані до сучасних вимог
Authors: Шаніна, О. М.
Селютіна, Г. А.
Бєляєва, І. М.
Issue Date: 2015
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Шаніна О. М., Селютіна Г. А., Бєляєва І. М. Нормативні документи на редьку мариновану, адаптовані до сучасних вимог. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 травня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 213-214.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64307
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2015_1_213-214.pdf107.38 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.