Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64275
Назва: Біологічна цінність та функціонально-технологічні властивості м’яса прісноводного двостулкового молюска беззубка роду Anodonta
Автори: Головко, М. П.
Головко, Т. М.
Геліх, А. О.
Дата публікації: 2015
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Головко М. П., Головко Т. М., Геліх А. О. Біологічна цінність та функціонально-технологічні властивості м’яса прісноводного двостулкового молюска беззубка роду Anodonta. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 травня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 149-150.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64275
Розташовується у зібраннях:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2015_1_149-150.pdf110.38 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.