Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64275
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГоловко, М. П.-
dc.contributor.authorГоловко, Т. М.-
dc.contributor.authorГеліх, А. О.-
dc.date.accessioned2025-03-25T07:25:01Z-
dc.date.available2025-03-25T07:25:01Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationГоловко М. П., Головко Т. М., Геліх А. О. Біологічна цінність та функціонально-технологічні властивості м’яса прісноводного двостулкового молюска беззубка роду Anodonta. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 травня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 149-150.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64275-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleБіологічна цінність та функціонально-технологічні властивості м’яса прісноводного двостулкового молюска беззубка роду Anodontauk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2015_1_149-150.pdf110.38 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.