Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64263
Назва: Антиоксидантная активность экстрактов виноградных выжимок, полученных в среде субкритической воды
Автори: Сукманов, В. О.
Петрова, Ю. М.
Захаревич, В. Б.
Маринин, А. И.
Дата публікації: 2015
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Сукманов В. О., Петрова Ю. М., Захаревич В. Б., Маринин А. И. Антиоксидантная активность экстрактов виноградных выжимок, полученных в среде субкритической воды. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 травня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 124-126.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64263
Розташовується у зібраннях:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2015_1_124-126.pdf161.24 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.