Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64260
Назва: Дослідження впливу ядра насіння соняшнику подрібненого на показники якості готових виробів
Автори: Скрипка, Л. І.
Глазунова, А. В.
Власенко, Л. Л.
Дата публікації: 2015
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Скрипка Л. І., Глазунова А. В., Власенко Л. Л. Дослідження впливу ядра насіння соняшнику подрібненого на показники якості готових виробів. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 травня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 118-120.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64260
Розташовується у зібраннях:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2015_1_118-120.pdf131.76 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.