Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64260
Название: Дослідження впливу ядра насіння соняшнику подрібненого на показники якості готових виробів
Авторы: Скрипка, Л. І.
Глазунова, А. В.
Власенко, Л. Л.
Дата публикации: 2015
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Скрипка Л. І., Глазунова А. В., Власенко Л. Л. Дослідження впливу ядра насіння соняшнику подрібненого на показники якості готових виробів. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 травня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 118-120.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64260
Располагается в коллекциях:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2015_1_118-120.pdf131.76 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.