Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64153
Назва: Вплив сублімаційного сушіння та кріогенного подрібнення на збереження БАР часнику під час розробки технології дрібнодисперсних ароматичних добавок
Автори: Павлюк, Р. Ю.
Погарська, В. В.
Юр’єва, О. О.
Дата публікації: 2015
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Павлюк Р. Ю., Погарська В. В., Юр’єва О. О. Вплив сублімаційного сушіння та кріогенного подрібнення на збереження БАР часнику під час розробки технології дрібнодисперсних ароматичних добавок. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 травня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 98-100.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64153
Розташовується у зібраннях:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2015_1_98-100.pdf128.6 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.