Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64153
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПавлюк, Р. Ю.-
dc.contributor.authorПогарська, В. В.-
dc.contributor.authorЮр’єва, О. О.-
dc.date.accessioned2025-03-20T09:51:53Z-
dc.date.available2025-03-20T09:51:53Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationПавлюк Р. Ю., Погарська В. В., Юр’єва О. О. Вплив сублімаційного сушіння та кріогенного подрібнення на збереження БАР часнику під час розробки технології дрібнодисперсних ароматичних добавок. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 травня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 98-100.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64153-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleВплив сублімаційного сушіння та кріогенного подрібнення на збереження БАР часнику під час розробки технології дрібнодисперсних ароматичних добавокuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2015_1_98-100.pdf128.6 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.