Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64145
Назва: Використання кунжутного шроту в харчуванні
Автори: Овсянникова, Л. К.
Валевська, Л. О.
Андрасович, Д. В.
Шарапанюк, Ю. В.
Дата публікації: 2015
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Овсянникова Л. К., Валевська Л. О., Андрасович Д. В., Шарапанюк Ю. В. Використання кунжутного шроту в харчуванні. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 травня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 82-83.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64145
Розташовується у зібраннях:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2015_1_82-83.pdf114.85 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.