Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64145
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorОвсянникова, Л. К.-
dc.contributor.authorВалевська, Л. О.-
dc.contributor.authorАндрасович, Д. В.-
dc.contributor.authorШарапанюк, Ю. В.-
dc.date.accessioned2025-03-20T07:44:06Z-
dc.date.available2025-03-20T07:44:06Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationОвсянникова Л. К., Валевська Л. О., Андрасович Д. В., Шарапанюк Ю. В. Використання кунжутного шроту в харчуванні. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 травня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 82-83.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64145-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleВикористання кунжутного шроту в харчуванніuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Располагается в коллекциях:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2015_1_82-83.pdf114.85 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.