Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64138
Название: Дослідження впливу гідролізату з молюсків на зміну кислотності житньої закваски
Авторы: Дейниченко, Г. В.
Крамаренко, Д. П.
Гіренко, Н. І.
Дата публикации: 2015
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Дейниченко Г. В., Крамаренко Д. П., Гіренко Н. І. Дослідження впливу гідролізату з молюсків на зміну кислотності житньої закваски. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 травня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 68-69.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64138
Располагается в коллекциях:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2015_1_68-69.pdf125.13 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.