Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64131
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorАртамонова, М. В.-
dc.contributor.authorШматченко, Н. В.-
dc.contributor.authorДьяков, О. Г.-
dc.date.accessioned2025-03-20T07:20:02Z-
dc.date.available2025-03-20T07:20:02Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationАртамонова М. В., Шматченко Н. В., Дьяков О. Г. Вплив плодово-овочевих кріопаст на рухомість води в мармеладі желейно-фруктовому. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 травня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 54-55.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64131-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleВплив плодово-овочевих кріопаст на рухомість води в мармеладі желейно-фруктовомуuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2015_1_54-55.pdf121.6 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.