Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64078
Назва: | Звіт про науково-дослідну роботу «Наукові та практичні аспекти запровадження принципів ощадливого виробництва (Lean Production) в технологіях продукції м’ясопереробної галузі» (остаточний) |
Автори: | Онищенко, В. М. Черевко, О. І. Гринченко, Н. Г. Янчева, М. О. Головко, Т. М. Большакова, В. А. Дроменко, О. Б. Желєва, Т. С. Онищенко, А. В. Інжиянц, С. Т. Янушкевич, О. І. Біляєв, В. О. Шолудько, С. О. |
Ключові слова: | харчові плівки;кишкова сировина;яловичі череви;теплова коагуляція;міцність;когезійний шов |
Дата публікації: | 2024 |
Видавництво: | Харків: ДБТУ |
Бібліографічний опис: | Онищенко В. М., Черевко О. І., Гринченко Н. Г., Янчева М. О., Головко Т. М., Большакова В. А., Дроменко О. Б., Желєва Т. С., Онищенко А. В., Інжиянц С. Т., Янушкевич О. І., Біляєв В. О., Шолудько С. О. Звіт про науково-дослідну роботу «Наукові та практичні аспекти запровадження принципів ощадливого виробництва (Lean Production) в технологіях продукції м’ясопереробної галузі» (остаточний). Харків: ДБТУ, 2024. 97 с. |
Серія/номер: | ;0123U100194 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64078 |
Розташовується у зібраннях: | Звіти НДР |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Zvit_0123U100194_Onyshchenko_VM.pdf | 16.14 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.