Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64078
Назва: Звіт про науково-дослідну роботу «Наукові та практичні аспекти запровадження принципів ощадливого виробництва (Lean Production) в технологіях продукції м’ясопереробної галузі» (остаточний)
Автори: Онищенко, В. М.
Черевко, О. І.
Гринченко, Н. Г.
Янчева, М. О.
Головко, Т. М.
Большакова, В. А.
Дроменко, О. Б.
Желєва, Т. С.
Онищенко, А. В.
Інжиянц, С. Т.
Янушкевич, О. І.
Біляєв, В. О.
Шолудько, С. О.
Ключові слова: харчові плівки;кишкова сировина;яловичі череви;теплова коагуляція;міцність;когезійний шов
Дата публікації: 2024
Видавництво: Харків: ДБТУ
Бібліографічний опис: Онищенко В. М., Черевко О. І., Гринченко Н. Г., Янчева М. О., Головко Т. М., Большакова В. А., Дроменко О. Б., Желєва Т. С., Онищенко А. В., Інжиянц С. Т., Янушкевич О. І., Біляєв В. О., Шолудько С. О. Звіт про науково-дослідну роботу «Наукові та практичні аспекти запровадження принципів ощадливого виробництва (Lean Production) в технологіях продукції м’ясопереробної галузі» (остаточний). Харків: ДБТУ, 2024. 97 с.
Серія/номер: ;0123U100194
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64078
Розташовується у зібраннях:Звіти НДР

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Zvit_0123U100194_Onyshchenko_VM.pdf16.14 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.