Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64071
Назва: Розробка закусочних паст із використанням субпродуктів із сала-шпик
Автори: Скуріхіна, Л. А.
Дімітрієвіч, Л. Р.
Дата публікації: 2015
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Скуріхіна Л. А., Дімітрієвіч Л. Р. Розробка закусочних паст із використанням субпродуктів із сала-шпик. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 травня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 46-47.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64071
Розташовується у зібраннях:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2015_1_46-47.pdf101.67 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.