Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64056
Название: Про відпрацювання рецептур борошняних виробів
Авторы: Запаренко, Г. В.
Крутовий, Ж. А.
Борисова, А. О.
Галушко, Н. О.
Дата публикации: 2018
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Запаренко Г. В., Крутовий Ж. А., Борисова А. О., Галушко Н. О. Про відпрацювання рецептур борошняних виробів. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 травня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 17-18.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64056
Располагается в коллекциях:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2015_1_17-18.pdf100.49 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.