Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64056
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЗапаренко, Г. В.-
dc.contributor.authorКрутовий, Ж. А.-
dc.contributor.authorБорисова, А. О.-
dc.contributor.authorГалушко, Н. О.-
dc.date.accessioned2025-03-18T09:06:20Z-
dc.date.available2025-03-18T09:06:20Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationЗапаренко Г. В., Крутовий Ж. А., Борисова А. О., Галушко Н. О. Про відпрацювання рецептур борошняних виробів. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 травня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 17-18.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64056-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleПро відпрацювання рецептур борошняних виробівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2015_1_17-18.pdf100.49 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.