Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/63825
Название: | Інноваційні технології зберігання і переробки зерна: методичні вказівки |
Авторы: | Гавриш, Тетяна Володимирівна Шаніна, Ольга Миколаївна Фоміна, Ірина Миколаївна Боровікова, Наталія Олексіївна Касабова, Катерина Рубенівна |
Дата публикации: | 2025 |
Издательство: | Харків: ДБТУ |
Библиографическое описание: | Інноваційні технології зберігання і переробки зерна: метод. вказівки для самостійного вивчення дисц. для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти денної (або заочної) форми навчання спец. 181 Харчові технології, освітньої програми Технологія зернопродуктів та зернові ресурси; уклад.: Т. В. Гавриш, О. М. Шаніна, І. М. Фоміна, Н. О. Боровікова, К. Р. Касабова. Харків: ДБТУ, 2025. 54 с. |
Краткий осмотр (реферат): | Методичні вказівки для самостійного вивчення дисципліни " Інноваційні технології зберігання і переробки зерна " охоплюють основні аспекти сучасної галузі виробництва комбікормів спрямовані на поглиблене розуміння студентами її інноваційних підходів. Студенти ознайомлюються з фундаментальними поняттями інноваційних технологій, їх значенням та впливом на ефективність і якість кінцевої продукції |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/63825 |
Располагается в коллекциях: | Методичні вказівки |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
MV_INNOVATS_tekhnol_zberihannya_181_25.pdf | 709.17 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.