Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/63825
Название: Інноваційні технології зберігання і переробки зерна: методичні вказівки
Авторы: Гавриш, Тетяна Володимирівна
Шаніна, Ольга Миколаївна
Фоміна, Ірина Миколаївна
Боровікова, Наталія Олексіївна
Касабова, Катерина Рубенівна
Дата публикации: 2025
Издательство: Харків: ДБТУ
Библиографическое описание: Інноваційні технології зберігання і переробки зерна: метод. вказівки для самостійного вивчення дисц. для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти денної (або заочної) форми навчання спец. 181 Харчові технології, освітньої програми Технологія зернопродуктів та зернові ресурси; уклад.: Т. В. Гавриш, О. М. Шаніна, І. М. Фоміна, Н. О. Боровікова, К. Р. Касабова. Харків: ДБТУ, 2025. 54 с.
Краткий осмотр (реферат): Методичні вказівки для самостійного вивчення дисципліни " Інноваційні технології зберігання і переробки зерна " охоплюють основні аспекти сучасної галузі виробництва комбікормів спрямовані на поглиблене розуміння студентами її інноваційних підходів. Студенти ознайомлюються з фундаментальними поняттями інноваційних технологій, їх значенням та впливом на ефективність і якість кінцевої продукції
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/63825
Располагается в коллекциях:Методичні вказівки

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
MV_INNOVATS_tekhnol_zberihannya_181_25.pdf709.17 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.