Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/63825
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Гавриш, Тетяна Володимирівна | - |
dc.contributor.author | Шаніна, Ольга Миколаївна | - |
dc.contributor.author | Фоміна, Ірина Миколаївна | - |
dc.contributor.author | Боровікова, Наталія Олексіївна | - |
dc.contributor.author | Касабова, Катерина Рубенівна | - |
dc.date.accessioned | 2025-03-10T18:27:59Z | - |
dc.date.available | 2025-03-10T18:27:59Z | - |
dc.date.issued | 2025 | - |
dc.identifier.citation | Інноваційні технології зберігання і переробки зерна: метод. вказівки для самостійного вивчення дисц. для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти денної (або заочної) форми навчання спец. 181 Харчові технології, освітньої програми Технологія зернопродуктів та зернові ресурси; уклад.: Т. В. Гавриш, О. М. Шаніна, І. М. Фоміна, Н. О. Боровікова, К. Р. Касабова. Харків: ДБТУ, 2025. 54 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/63825 | - |
dc.description.abstract | Методичні вказівки для самостійного вивчення дисципліни " Інноваційні технології зберігання і переробки зерна " охоплюють основні аспекти сучасної галузі виробництва комбікормів спрямовані на поглиблене розуміння студентами її інноваційних підходів. Студенти ознайомлюються з фундаментальними поняттями інноваційних технологій, їх значенням та впливом на ефективність і якість кінцевої продукції | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ДБТУ | uk_UA |
dc.title | Інноваційні технології зберігання і переробки зерна: методичні вказівки | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Методичні вказівки |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
MV_INNOVATS_tekhnol_zberihannya_181_25.pdf | 709.58 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.