Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/63825
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГавриш, Тетяна Володимирівна-
dc.contributor.authorШаніна, Ольга Миколаївна-
dc.contributor.authorФоміна, Ірина Миколаївна-
dc.contributor.authorБоровікова, Наталія Олексіївна-
dc.contributor.authorКасабова, Катерина Рубенівна-
dc.date.accessioned2025-03-10T18:27:59Z-
dc.date.available2025-03-10T18:27:59Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.citationІнноваційні технології зберігання і переробки зерна: метод. вказівки для самостійного вивчення дисц. для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти денної (або заочної) форми навчання спец. 181 Харчові технології, освітньої програми Технологія зернопродуктів та зернові ресурси; уклад.: Т. В. Гавриш, О. М. Шаніна, І. М. Фоміна, Н. О. Боровікова, К. Р. Касабова. Харків: ДБТУ, 2025. 54 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/63825-
dc.description.abstractМетодичні вказівки для самостійного вивчення дисципліни " Інноваційні технології зберігання і переробки зерна " охоплюють основні аспекти сучасної галузі виробництва комбікормів спрямовані на поглиблене розуміння студентами її інноваційних підходів. Студенти ознайомлюються з фундаментальними поняттями інноваційних технологій, їх значенням та впливом на ефективність і якість кінцевої продукціїuk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleІнноваційні технології зберігання і переробки зерна: методичні вказівкиuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Методичні вказівки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
MV_INNOVATS_tekhnol_zberihannya_181_25.pdf709.58 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.