Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6342
Назва: | Використання "Еламіну" в раціонах харчування населення України |
Автори: | Бондаренко, Т. А. Рижкова, Т. М. Прудніков, В. Г. |
Ключові слова: | „Еламін”;продукти переробки морських водоростей;підвищення харчової та біологічної цінності;молочні продукти |
Дата публікації: | 2010 |
Видавництво: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Бібліографічний опис: | Бондаренко Т. А., Рижкова Т. М., Прудніков В. Г. Використання "Еламіну" в раціонах харчування населення України. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 2(12). C. 326-332. |
Короткий огляд (реферат): | Результати проведених досліджень „Еламіну”, що являє собою
продукт переробки морських водоростей, свідчать про високий вміст у його
складі макро- та мікроелементів та про можливість його використання для
підвищення харчової та біологічної цінності молочних продуктів. The results of conducted researches of «Elamin», being a product of algae processing, have testified about high maintenance of macro - and microelementss. This product can be used for increasing food and biological values of dairy products. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6342 |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 2 (12) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2010_2_55.pdf | 218.74 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.