Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6342
Назва: Використання "Еламіну" в раціонах харчування населення України
Автори: Бондаренко, Т. А.
Рижкова, Т. М.
Прудніков, В. Г.
Ключові слова: „Еламін”;продукти переробки морських водоростей;підвищення харчової та біологічної цінності;молочні продукти
Дата публікації: 2010
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Бондаренко Т. А., Рижкова Т. М., Прудніков В. Г. Використання "Еламіну" в раціонах харчування населення України. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 2(12). C. 326-332.
Короткий огляд (реферат): Результати проведених досліджень „Еламіну”, що являє собою продукт переробки морських водоростей, свідчать про високий вміст у його складі макро- та мікроелементів та про можливість його використання для підвищення харчової та біологічної цінності молочних продуктів.
The results of conducted researches of «Elamin», being a product of algae processing, have testified about high maintenance of macro - and microelementss. This product can be used for increasing food and biological values of dairy products.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6342
Розташовується у зібраннях:Випуск 2 (12)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Pt_2010_2_55.pdf218.74 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.