Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6342
Название: Використання "Еламіну" в раціонах харчування населення України
Авторы: Бондаренко, Т. А.
Рижкова, Т. М.
Прудніков, В. Г.
Ключевые слова: „Еламін”;продукти переробки морських водоростей;підвищення харчової та біологічної цінності;молочні продукти
Дата публикации: 2010
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Бондаренко Т. А., Рижкова Т. М., Прудніков В. Г. Використання "Еламіну" в раціонах харчування населення України. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 2(12). C. 326-332.
Краткий осмотр (реферат): Результати проведених досліджень „Еламіну”, що являє собою продукт переробки морських водоростей, свідчать про високий вміст у його складі макро- та мікроелементів та про можливість його використання для підвищення харчової та біологічної цінності молочних продуктів.
The results of conducted researches of «Elamin», being a product of algae processing, have testified about high maintenance of macro - and microelementss. This product can be used for increasing food and biological values of dairy products.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6342
Располагается в коллекциях:Випуск 2 (12)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Pt_2010_2_55.pdf218.74 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.