Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6342
Название: | Використання "Еламіну" в раціонах харчування населення України |
Авторы: | Бондаренко, Т. А. Рижкова, Т. М. Прудніков, В. Г. |
Ключевые слова: | „Еламін”;продукти переробки морських водоростей;підвищення харчової та біологічної цінності;молочні продукти |
Дата публикации: | 2010 |
Издательство: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Библиографическое описание: | Бондаренко Т. А., Рижкова Т. М., Прудніков В. Г. Використання "Еламіну" в раціонах харчування населення України. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 2(12). C. 326-332. |
Краткий осмотр (реферат): | Результати проведених досліджень „Еламіну”, що являє собою
продукт переробки морських водоростей, свідчать про високий вміст у його
складі макро- та мікроелементів та про можливість його використання для
підвищення харчової та біологічної цінності молочних продуктів. The results of conducted researches of «Elamin», being a product of algae processing, have testified about high maintenance of macro - and microelementss. This product can be used for increasing food and biological values of dairy products. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6342 |
Располагается в коллекциях: | Випуск 2 (12) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2010_2_55.pdf | 218.74 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.