Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/63313
Название: Застосування технології Sous Vide у виробництві страв із м’яса птиці
Авторы: Юрченко, С. Л.
Колеснікова, М. Б.
Дата публикации: 2018
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Юрченко С. Л., Колеснікова М. Б. Застосування технології Sous Vide у виробництві страв із м’яса птиці. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 80-річчю з дня народж. ректора університету (1988–1991 рр.), доктора технічних наук, професора, члена-кореспондента ВАСГНІЛ Бєляєва Михайла Івановича, м. Харків, 19 листоп. 2018 р. Харків: ХДУХТ, 2018. Ч. 1. С. 102-103.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/63313
Располагается в коллекциях:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2018_1_102-103.pdf180.33 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.