Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/63313
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЮрченко, С. Л.-
dc.contributor.authorКолеснікова, М. Б.-
dc.date.accessioned2025-02-26T09:58:36Z-
dc.date.available2025-02-26T09:58:36Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationЮрченко С. Л., Колеснікова М. Б. Застосування технології Sous Vide у виробництві страв із м’яса птиці. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 80-річчю з дня народж. ректора університету (1988–1991 рр.), доктора технічних наук, професора, члена-кореспондента ВАСГНІЛ Бєляєва Михайла Івановича, м. Харків, 19 листоп. 2018 р. Харків: ХДУХТ, 2018. Ч. 1. С. 102-103.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/63313-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleЗастосування технології Sous Vide у виробництві страв із м’яса птиціuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2018_1_102-103.pdf180.33 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.