Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/63313
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Юрченко, С. Л. | - |
dc.contributor.author | Колеснікова, М. Б. | - |
dc.date.accessioned | 2025-02-26T09:58:36Z | - |
dc.date.available | 2025-02-26T09:58:36Z | - |
dc.date.issued | 2018 | - |
dc.identifier.citation | Юрченко С. Л., Колеснікова М. Б. Застосування технології Sous Vide у виробництві страв із м’яса птиці. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 80-річчю з дня народж. ректора університету (1988–1991 рр.), доктора технічних наук, професора, члена-кореспондента ВАСГНІЛ Бєляєва Михайла Івановича, м. Харків, 19 листоп. 2018 р. Харків: ХДУХТ, 2018. Ч. 1. С. 102-103. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/63313 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.title | Застосування технології Sous Vide у виробництві страв із м’яса птиці | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2018_1_102-103.pdf | 180.33 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.