Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : [50] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 50
Issue DateTitleAuthor(s)
2018Використання борошна з насіння гарбуза та грибів шиїтаке в технології борошняних кулінарних виробівЮдіна, Т. І.
2018Перспективи розвитку технології закритих пирогів для мережі спеціалізованих підприємств ресторанного господарстваХаустова, Т. М.; Федак, Н. В.
2018Перспективи використання олії соняшникової високоолеїнового типу в технології листкового тістаФедак, Н. В.; Діхтярь, А. М.; Хаустова, Т. М.
2018Використання напівфабрикату збивного на основі какао-масла як наповнювача для чизкейківОмельченко, С. Б.; Горальчук, А. Б.
2018Дослідження структурно-механічних характеристик пісочного тіста зі шротами олійних культурМихайлик, В. С.; Кравченко, М. Ф.
2018Аналіз і перспективи розширення асортименту соусної продукції на емульсійній основі функціонального призначенняКрикливець, Д. О.; Никифоров, Р. П.
2018Перспективи використання молочної сироватки сухої демінералізованої в технологіях цукрових пастКравченко, М. Ф.; Рибчук, Л. А.
2018Нова продукція з кексового тістаКочерга, В. І.; Терлик, Т. С.
2018Поліпшення амінокислотного складу кексів за рахунок використання нетрадиційної сировини та гречаного борошнаКапліна, Т. В.; Столярчук, В. М.; Дудник, С. О.
2018Мікроструктура молочно-білкових концентратів зі сколотин, отриманих із використанням пюре журавлиниГніцевич, В. А.; Дейниченко, Л. Г.
2018Інноваційні технології напівфабрикату для солодких стравВасильєва, О. О.
2018Техніко-технологічні напрями інноваційної діяльності закладів ресторанного господарстваБублик, Г. А.
2018Технологія м’ятно-сирних тістечок із покращеним нутрієнтним складомАнтонюк, І. Ю.; Медведєва, А. О.
2018Gluten-free cupcake “lentis stolichny”Shipareva, M.; Molchanova, E.; Shipareva, D.
2018Development of mousse technology using beans (phaseolus vulgaris) (Розробка технології мусу з використанням квасолі (phaseolus vulgaris))Molchanova, E.; Arnautova, Y.
2018Один деньШевченко, С. И.
2018Наукова спадщина М. І. Бєляєва в сучасному управлінні сферою харчуванняЯцун, Л. М.
2018Присвячення М. І. БєляєвуХацкевич, Ю. М.
2018Хотим, чтобы помнилиАндросова, Т. В.; Ушакова, Н. Г.
2018Назад у майбутнєТерешкін, О. Г.
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 50