Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/63253
Назва: | Теплове обладнання підприємств харчових виробництв. У 2 ч. Ч. 2. Обладнання за видами виробництв: конспект лекцій |
Автори: | Шевченко, Андрій Олександрович Прасол, Світлана Володимирівна Маяк, Ольга Анатоліївна |
Дата публікації: | 2025 |
Видавництво: | Харків: ДБТУ |
Бібліографічний опис: | Теплове обладнання підприємств харчових виробництв. У 2 ч. Ч. 2. Обладнання за видами виробництв: конспект лекцій для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання за спец. 133 «Галузеве машинобудування»; уклад. : А. О. Шевченко, С. В. Прасол, О. А. Маяк. Харків: ДБТУ, 2025. 86 с. |
Короткий огляд (реферат): | Конспект лекцій «Теплове обладнання підприємств харчових виробництв» відповідає робочій програмі навчальної дисципліни, призначений для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 133 «Галузеве машинобудування». Ч. 2 «Обладнання за видами виробництв» містить 4 лекції. Розглядаються наступні теми: «Теплове обладнання закладів ресторанного господарства», «Теплове обладнання підприємств м’ясопереробних виробництв», «Теплове обладнання підприємств переробки плодів, овочів та молока» та «Теплове обладнання підприємств кондитерських, хлібопекарських та макаронних виробництв». Конспект розрахований для використання в навчальному процесі ДБТУ, а також в інших закладах вищої освіти за умов адаптації під конкретний навчальний план. Матеріал може бути корисним для дипломної роботи та широкого кола фахівців, які займаються питаннями проектування теплового обладнання підприємств харчових виробництв. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/63253 |
Розташовується у зібраннях: | Курси лекцій |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
KL_TOPHV_133_2_25.pdf | 11.83 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.