Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/63253
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorШевченко, Андрій Олександрович-
dc.contributor.authorПрасол, Світлана Володимирівна-
dc.contributor.authorМаяк, Ольга Анатоліївна-
dc.date.accessioned2025-02-24T10:21:25Z-
dc.date.available2025-02-24T10:21:25Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.citationТеплове обладнання підприємств харчових виробництв. У 2 ч. Ч. 2. Обладнання за видами виробництв: конспект лекцій для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання за спец. 133 «Галузеве машинобудування»; уклад. : А. О. Шевченко, С. В. Прасол, О. А. Маяк. Харків: ДБТУ, 2025. 86 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/63253-
dc.description.abstractКонспект лекцій «Теплове обладнання підприємств харчових виробництв» відповідає робочій програмі навчальної дисципліни, призначений для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 133 «Галузеве машинобудування». Ч. 2 «Обладнання за видами виробництв» містить 4 лекції. Розглядаються наступні теми: «Теплове обладнання закладів ресторанного господарства», «Теплове обладнання підприємств м’ясопереробних виробництв», «Теплове обладнання підприємств переробки плодів, овочів та молока» та «Теплове обладнання підприємств кондитерських, хлібопекарських та макаронних виробництв». Конспект розрахований для використання в навчальному процесі ДБТУ, а також в інших закладах вищої освіти за умов адаптації під конкретний навчальний план. Матеріал може бути корисним для дипломної роботи та широкого кола фахівців, які займаються питаннями проектування теплового обладнання підприємств харчових виробництв.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleТеплове обладнання підприємств харчових виробництв. У 2 ч. Ч. 2. Обладнання за видами виробництв: конспект лекційuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Курси лекцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
KL_TOPHV_133_2_25.pdf11.83 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.