Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/63253
Название: | Теплове обладнання підприємств харчових виробництв. У 2 ч. Ч. 2. Обладнання за видами виробництв: конспект лекцій |
Авторы: | Шевченко, Андрій Олександрович Прасол, Світлана Володимирівна Маяк, Ольга Анатоліївна |
Дата публикации: | 2025 |
Издательство: | Харків: ДБТУ |
Библиографическое описание: | Теплове обладнання підприємств харчових виробництв. У 2 ч. Ч. 2. Обладнання за видами виробництв: конспект лекцій для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання за спец. 133 «Галузеве машинобудування»; уклад. : А. О. Шевченко, С. В. Прасол, О. А. Маяк. Харків: ДБТУ, 2025. 86 с. |
Краткий осмотр (реферат): | Конспект лекцій «Теплове обладнання підприємств харчових виробництв» відповідає робочій програмі навчальної дисципліни, призначений для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 133 «Галузеве машинобудування». Ч. 2 «Обладнання за видами виробництв» містить 4 лекції. Розглядаються наступні теми: «Теплове обладнання закладів ресторанного господарства», «Теплове обладнання підприємств м’ясопереробних виробництв», «Теплове обладнання підприємств переробки плодів, овочів та молока» та «Теплове обладнання підприємств кондитерських, хлібопекарських та макаронних виробництв». Конспект розрахований для використання в навчальному процесі ДБТУ, а також в інших закладах вищої освіти за умов адаптації під конкретний навчальний план. Матеріал може бути корисним для дипломної роботи та широкого кола фахівців, які займаються питаннями проектування теплового обладнання підприємств харчових виробництв. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/63253 |
Располагается в коллекциях: | Курси лекцій |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
KL_TOPHV_133_2_25.pdf | 11.83 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.