Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6323
Title: Інтенсивність протеолізу білків під час виготовлення бринзи з молока різних видів тварин
Authors: Галух, Б. І.
Дроник, Г. В.
Keywords: протеоліз α- і β-казеїнів;пептиди;розсільний сир;бринза
Issue Date: 2010
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Галух Б. І., Дроник Г. В. Інтенсивність протеолізу білків під час виготовлення бринзи з молока різних видів тварин. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 2(12). C. 274-282.
Abstract: Досліджено біохімічні процеси протеолізу α- і β-казеїнів та утворення пептидів під час виробництва розсольного сиру розсольного сир з молока корів, овець, кіз і їх сумішей в умовах передгірського і гірського регіону Західної України, за умов застосування нової технології виробництва бринзи, а також її вплив на процес протеолізу під час виробництва та дозрівання бринзи.
There was investigated biochemical processes of α- and β-caseins protheolysis as well as peptides formation at producing white brine cheese Brynza from both cows, sheep, goats milk and their mixture under conditions of Carpathian region of Western Ukraine. A new technology of white brine cheese production and its affect on protheolysis process at white brine cheese production and ripening has been proposed.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6323
Appears in Collections:Випуск 2 (12)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2010_2_45.pdf363.61 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.