Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6323
Title: | Інтенсивність протеолізу білків під час виготовлення бринзи з молока різних видів тварин |
Authors: | Галух, Б. І. Дроник, Г. В. |
Keywords: | протеоліз α- і β-казеїнів;пептиди;розсільний сир;бринза |
Issue Date: | 2010 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Галух Б. І., Дроник Г. В. Інтенсивність протеолізу білків під час виготовлення бринзи з молока різних видів тварин. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 2(12). C. 274-282. |
Abstract: | Досліджено біохімічні процеси протеолізу α- і β-казеїнів та утворення
пептидів під час виробництва розсольного сиру розсольного сир з молока корів, овець,
кіз і їх сумішей в умовах передгірського і гірського регіону Західної України, за
умов застосування нової технології виробництва бринзи, а також її вплив на
процес протеолізу під час виробництва та дозрівання бринзи. There was investigated biochemical processes of α- and β-caseins protheolysis as well as peptides formation at producing white brine cheese Brynza from both cows, sheep, goats milk and their mixture under conditions of Carpathian region of Western Ukraine. A new technology of white brine cheese production and its affect on protheolysis process at white brine cheese production and ripening has been proposed. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6323 |
Appears in Collections: | Випуск 2 (12) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2010_2_45.pdf | 363.61 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.