Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6323
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Галух, Б. І. | - |
dc.contributor.author | Дроник, Г. В. | - |
dc.date.accessioned | 2022-09-04T11:55:46Z | - |
dc.date.available | 2022-09-04T11:55:46Z | - |
dc.date.issued | 2010 | - |
dc.identifier.citation | Галух Б. І., Дроник Г. В. Інтенсивність протеолізу білків під час виготовлення бринзи з молока різних видів тварин. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 2(12). C. 274-282. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6323 | - |
dc.description.abstract | Досліджено біохімічні процеси протеолізу α- і β-казеїнів та утворення пептидів під час виробництва розсольного сиру розсольного сир з молока корів, овець, кіз і їх сумішей в умовах передгірського і гірського регіону Західної України, за умов застосування нової технології виробництва бринзи, а також її вплив на процес протеолізу під час виробництва та дозрівання бринзи. | uk_UA |
dc.description.abstract | There was investigated biochemical processes of α- and β-caseins protheolysis as well as peptides formation at producing white brine cheese Brynza from both cows, sheep, goats milk and their mixture under conditions of Carpathian region of Western Ukraine. A new technology of white brine cheese production and its affect on protheolysis process at white brine cheese production and ripening has been proposed. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | протеоліз α- і β-казеїнів | uk_UA |
dc.subject | пептиди | uk_UA |
dc.subject | розсільний сир | uk_UA |
dc.subject | бринза | uk_UA |
dc.title | Інтенсивність протеолізу білків під час виготовлення бринзи з молока різних видів тварин | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 2 (12) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2010_2_45.pdf | 363.61 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.