Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6323
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorГалух, Б. І.-
dc.contributor.authorДроник, Г. В.-
dc.date.accessioned2022-09-04T11:55:46Z-
dc.date.available2022-09-04T11:55:46Z-
dc.date.issued2010-
dc.identifier.citationГалух Б. І., Дроник Г. В. Інтенсивність протеолізу білків під час виготовлення бринзи з молока різних видів тварин. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 2(12). C. 274-282.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6323-
dc.description.abstractДосліджено біохімічні процеси протеолізу α- і β-казеїнів та утворення пептидів під час виробництва розсольного сиру розсольного сир з молока корів, овець, кіз і їх сумішей в умовах передгірського і гірського регіону Західної України, за умов застосування нової технології виробництва бринзи, а також її вплив на процес протеолізу під час виробництва та дозрівання бринзи.uk_UA
dc.description.abstractThere was investigated biochemical processes of α- and β-caseins protheolysis as well as peptides formation at producing white brine cheese Brynza from both cows, sheep, goats milk and their mixture under conditions of Carpathian region of Western Ukraine. A new technology of white brine cheese production and its affect on protheolysis process at white brine cheese production and ripening has been proposed.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectпротеоліз α- і β-казеїнівuk_UA
dc.subjectпептидиuk_UA
dc.subjectрозсільний сирuk_UA
dc.subjectбринзаuk_UA
dc.titleІнтенсивність протеолізу білків під час виготовлення бринзи з молока різних видів тваринuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 2 (12)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2010_2_45.pdf363.61 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.