Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6321
Назва: | Технології удосконалення якості желейної продукції |
Автори: | Фощан, А. Л. Григоренко, А. М. |
Ключові слова: | кондитерські вироби;солодкі десерти;желейна продукція;напівфабрикати з желейною структурою |
Дата публікації: | 2010 |
Видавництво: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Бібліографічний опис: | Фощан А. Л., Григоренко А. М. Технології удосконалення якості желейної продукції. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 2(12). C. 262-268. |
Короткий огляд (реферат): | У широкому асортименті харчових продуктів значну частину
складають кондитерські вироби та солодкі десерти з желейною структурою.
Розглянуто питання використання комбінованих драглеутворювачів різної
природи для виробництва желейної продукції та напівфабрикатів з
поліпшеними структурно-механічними властивостями. Confectionery products and sweet desserts with jelly structure make a considerable part wide assortment of foodstuff. The use of the combined jelly agent systems for manufacture jelly production and half-finished products with improved structurally-mechanical properties is considered in the article. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6321 |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 2 (12) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2010_2_43.pdf | 177.09 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.