Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6321
Название: | Технології удосконалення якості желейної продукції |
Авторы: | Фощан, А. Л. Григоренко, А. М. |
Ключевые слова: | кондитерські вироби;солодкі десерти;желейна продукція;напівфабрикати з желейною структурою |
Дата публикации: | 2010 |
Издательство: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Библиографическое описание: | Фощан А. Л., Григоренко А. М. Технології удосконалення якості желейної продукції. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 2(12). C. 262-268. |
Краткий осмотр (реферат): | У широкому асортименті харчових продуктів значну частину
складають кондитерські вироби та солодкі десерти з желейною структурою.
Розглянуто питання використання комбінованих драглеутворювачів різної
природи для виробництва желейної продукції та напівфабрикатів з
поліпшеними структурно-механічними властивостями. Confectionery products and sweet desserts with jelly structure make a considerable part wide assortment of foodstuff. The use of the combined jelly agent systems for manufacture jelly production and half-finished products with improved structurally-mechanical properties is considered in the article. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6321 |
Располагается в коллекциях: | Випуск 2 (12) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2010_2_43.pdf | 177.09 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.