Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6321
Название: Технології удосконалення якості желейної продукції
Авторы: Фощан, А. Л.
Григоренко, А. М.
Ключевые слова: кондитерські вироби;солодкі десерти;желейна продукція;напівфабрикати з желейною структурою
Дата публикации: 2010
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Фощан А. Л., Григоренко А. М. Технології удосконалення якості желейної продукції. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 2(12). C. 262-268.
Краткий осмотр (реферат): У широкому асортименті харчових продуктів значну частину складають кондитерські вироби та солодкі десерти з желейною структурою. Розглянуто питання використання комбінованих драглеутворювачів різної природи для виробництва желейної продукції та напівфабрикатів з поліпшеними структурно-механічними властивостями.
Confectionery products and sweet desserts with jelly structure make a considerable part wide assortment of foodstuff. The use of the combined jelly agent systems for manufacture jelly production and half-finished products with improved structurally-mechanical properties is considered in the article.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6321
Располагается в коллекциях:Випуск 2 (12)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Pt_2010_2_43.pdf177.09 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.