Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6312
Название: | Експериментальне вивчення впливу геометричних параметрів масообмінного модуля ємності та параметрів сушильного агента на процес ЗТП-сушіння |
Авторы: | Потапов, В. О. Ковш, І. С. Гриценко, О. Ю. |
Ключевые слова: | ЗТП-сушіння;сушильний агент;геометричні параметри масообмінного модуля |
Дата публикации: | 2010 |
Издательство: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Библиографическое описание: | Потапов В. О., Ковш І. С., Гриценко О. Ю. Експериментальне вивчення впливу геометричних параметрів масообмінного модуля ємності та параметрів сушильного агента на процес ЗТП-сушіння. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 2(12). C. 206-212. |
Краткий осмотр (реферат): | Наведено методи експериментального визначення впливу геометричних параметрів масообмінного модуля та параметрів сушильного агента на процес ЗТП-сушіння. Знайдено параметри оцінювання ефективності проведених експериментів. Приведені результати експериментів з визначення впливу геометричних параметрів масообмінного модуля та параметрів сушильного агента на процес ЗТП-сушіння. The methods of experimental determination of the influence of geometric parameters of masstransfer module and parameters of the drying agent on the process of DMH - drying. The parameters of evaluation of the effectiveness of the experiments. Results of experiments to determine the effect of geometrical parameters of functional capacity and parameters of the drying agent on the process of DMH - drying. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6312 |
Располагается в коллекциях: | Випуск 2 (12) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2010_2_34.pdf | 217.68 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.