Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6309
Назва: Обґрунтування ефективності впровадження у виробництво комбінованого способу очищення бульбоплодів та обладнання для його реалізації
Автори: Терешкін, О. Г.
Круглова, О. А.
Дмитревський, Д. В.
Євсюкова, Н. О.
Ключові слова: комбінований спосіб очищення бульбоплодів;обладнання для очищення бульбоплодів
Дата публікації: 2010
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Терешкін О. Г., Круглова О. А., Дмитревський Д. В., Євсюкова Н. О. Обґрунтування ефективності впровадження у виробництво комбінованого способу очищення бульбоплодів та обладнання для його реалізації. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 2(12). C. 180-185.
Короткий огляд (реферат): Проведено розрахунок ефективності комбінованого способу очищення бульбоплодів. Доведено економічну доцільність упровадження у виробництво удосконаленого способу очищення бульбоплодів та обладнання для його реалізації.
The calculation of the combined method of cleaning tubers. Proved the economic feasibility of the production of an improved method for purification of tubers and equipment for its implementation.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6309
Розташовується у зібраннях:Випуск 2 (12)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Pt_2010_2_31.pdf175.65 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.